Spitalul "Sf Sava" - privat, Iasi

Spitalul de balneofizioterapie si ingrijiri paliative Sf. Sava din Iasi.

Adresa: Str. Mitropolit Varlaam nr. 10, Iasi, Romania - 700215
Tel. 0232-230.332, 0332-882.864, 0332-882.865,
Fax:0332-882.932

Receptie Spital
Tel.: +40 232.230.332 | +40 332.882.864 | +40 332.882.865
Fax: +40 332.882.932
E-mail: office@sfsava.ro
Web: www.sfsava.ro
Specializari:

BalneoFizioTerapie

Balneofizioterapia se adreseaza intregului organism, care raspunde ca un intreg. Orice factor fizical terapeutic actioneaza nespecific, influentand reactivitatea organismului si obligandu-l la raspunsuri adecvate impunand adaptarea acestuia.


Ingrijiri Paliative

Ingrijirea paliativa reprezinta ingrijirea activa si totala a pacientilor a caror boala nu mai raspunde la tratament curativ, pacienti cu boli pregresive maligne si nonmaligne care produc disconfort, limiteaza activitatea zilnica si au un prognostic rezervat. Controlul durerii si al altor simptome, probleme psihologice, sociale si spirituale au importanta majora.
Scopul ingrijirii paliative este sa ofere controlul simptomelor fara a cauza prejudicii si asigurarea unei cat mai bune calitati a vietii.

Servicii asigurate:
- servicii medicale tip spitalizare continua si spitalizare de zi pentru adulti in specialitatile medicale (servicii de ingrijiri paliative si servicii de recuperare, medicina fizica si balneologie);
- recuperare medicala specializata (medicina fizica si balneologie);
- consultatii ambulatorii;
- asigurare transport cu ambulanta;
- asistenta de urgenta pentru cazurile spitalizate prin dotare performanta si cadre medicale specializate.
Balneofizioterapia
Ingrijiri Paliative


Internarile se pot efectua gratuit in limita fondurilor disponibile acordate de CAS - Iasi

23 de comentarii:

  1. nu sunteti corecti cu privire la pastrarea ordinii in care te inregistrezi pe lista de asteptare avand in vedere ca ingrijirile sunt contracost

    RăspundețiȘtergere
  2. Inteleg ca nu santeti corecti in ceea ce priveste pastrarea ordinii in care te inregistrezi pe lista de asteptare avand in vedere ca ingrijirile sunt contracost. Pacat ca medicina si ingrijirea in medicina romaneasca nu au evoluat, ati ramas in urma cu multi ani ! Dedicati-va meseriei, iubiti-va meseria, ingrijiti bolnavul care are nevoie de voi, cu dragoste si nu cu lipsa de motivatie ! Va veni ziua in care si voi, fara exceptie, veti avea nevoie de tratamente, pentru cei dragi si iubiti, poate si pentru voi !

    RăspundețiȘtergere
  3. totul se face aiurea-sedintele de electroterapie sunt date peste cap de salariatii .baile apa chioara tov.blajut ai intrat in parlament si acum incepi sa furi???????????????????

    RăspundețiȘtergere
  4. A trecut o luna de cand am facut tratamentul si ma simt cu mult mai bine.Mi se par nedrepte comentariile de mai sus. S-a intamplat numai de 2 ori sa astept aprox.15 min si asta din cauza suprapunerilor facuta din triaj. M-am gandit chiar atunci ca mi se va face superficial masajul, din lipsa de timp, dar nu a fost asa! Multumesc mult pentru profesionalismul, calitatea umana si devotamentul domnului Ovidiu datorita caruia, in primul rand, ma misc altfel si cu mult mai putina durere. Un astfel de masaj, in cabinetele din oras, nu poate fi facut nici macar de persoanele care au un venit mediu. Il voi recomanda pentru seriozitatea sa, tuturor colegilor mei de la Universitate, atunci cand vor avea nevoie de ajutor. Cat despre tinerii de la electroterapie, este adevarat ca nu debordeaza de amabilitate sau de compasiune dar isi fac treaba constiincios.Eu va multumesc mult si va recomand sa va pastrati oamenii de valoare pe care sper sa-i regasesc cand voi reveni.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc domnului Ovidiu. Mi-a luat 'cuiul'dintre zona toracica si cea lombara a coloanei vertebrale. Aveti grija de oamenii valorosi care isi fac constiincios datoria. Lipsa si intarzierea unor pacienti duce, bineinteles, la "darea peste cap" a programului unor pacienti si de aici si nemultumirile .

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am cuvinte sa-mi exprim multumirea pentru domnul Ovidiu. Un om deosebit, dedicat meseriei. Il recomand tuturor pentru profesionalismul, seriozitatea si devotamentul domniei sale.Datorita masajului pe care mi l-a facut ma simt si ma misc mult mai bine.Spitalul " Sf. Sava " se poate mandri cu un asemenea om.Bucuria pe care ne-o face d-lui sa i-o rasplateasca bunul Dumnezeu inzecit.Multa sanatate, toata stima si tot respectul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte rar se întâmplă să întâlnești oameni față de care nu ai decât admirație și cuvinte de laudă. D-l Ovidiu merită pe deplin să-i exprim recunoștință și mulțumirile mele pentru tot ceea ce face cu multă dăruire, seriozitate și profesionalism. Multă sănătate și respect . Spitalul se poate mândri cu o asemenea valoare.

    RăspundețiȘtergere
  8. am stat internata in noi 2013.singurul repros>CANALIZAREA..CANALIZAREA..pacat ca un asa spital cu asa bai moderne are asa o canalizare cumplit mirositoare dar referitor la proceduri<excelente toate procedurile .incepand de la masajul facut impecabil de ALIN,baile plante,dusul subacval.gimnastica toate facute cu rabdare si calm , zambetul si amabilitatea celor de la triaj,curatenia.numai cuvinte lauda,nu credeam ca se poate si in iasi platestii dar ti se si ofera!AR FI PACAT SA NU AVETI GRIJA DE SALARIATII D/VOASTRA ,sunt tineri si sa nu/i pierdeti.BAFTA SI SUCCES IN CONTINUARE

    RăspundețiȘtergere
  9. In calitate de pacient,descriu in cateva cuvinte serviciile oferite la spitalul de recuperare Recumedis...profesionalism si spirit de echipa.
    Multumesc,si in mod deosebit d-lui Simion.

    RăspundețiȘtergere
  10. Filonul de aur de la RECUMEDIS se numeste Ovidiu Simion!!! Multumiri! Ii doresc sa primeasca inmiit binele pe care il face!

    RăspundețiȘtergere
  11. Filonul de aur de la RECUMEDIS se numeste OVIDIU SIMION. Multumiri!

    RăspundețiȘtergere
  12. O echipa tanara minunata si dedicata la Recumedis! Iar filonul de aur se numeste OVIDIU SIMION! Multe multumiri

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc pentru ca am avut sansa sa cunosc un om deosebit.Vreau sa -I multumesc lui OVIDIU pentru tot ce a facut pentru mine !

    RăspundețiȘtergere
  14. Tot respectul pentru colectivul RECUMEDIS Iasi si in mod deosebit aduc multumiri domnului Ovidiu Simion pentru devotamentul ,profesionalismul ,pasiunea fata de meseria pe care o imbratiseaza cu atata caldura si dragoste ,transmitandu-le pacientilor energie pozitiva si multa putere de viata. JOS PALARIA pentru domnul Ovidiu Simion.A fost o onoare sa va cunosc.

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumiri dnl.OVIDIU SIMION ,un om deosebit cu o mare pasine pentru meseria sa,

    RăspundețiȘtergere
  16. In calitate de pacienta aduc multumiri intregii echipe de la RECUMEDIS dar zilele acestea am simtit lipsa lui Ovidiu!

    RăspundețiȘtergere
  17. Am numai cuvinte de lauda si apreciere pentru toate procedurile dar la masaj am simtit lipsa lui OVIDIU !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ar fi pacat sa/l laudati numai pe ovidiu,se vede ca este o singura pers care face acest lucru!Toti sunt amabili,rabdatori,cu zambetul pe buze,curatenia e ireprosabila,pana si infirmierele au zambetul pe buze,atmosfera spitalului e ok(flori,tablouri..)asa cum ar trebui sa fie toate spitalele noastre...dar

      Ștergere
  18. AR FI PACAT ,NU NUMAI D-L OVIDIU FACE PARTE DIN PERSONAL!Chiar si amabilitatea infirmierelor.a asistentilor in ciuda tineretii lor,a tuturor celor de la proceduri,gimnastica etc fac cinste acestui spital?mai rar vezi asa ceva!ATMOSFERA DIN SPITAL,frumusetea tablourilor,a florilor,asta spune tot!Asa ar trebui sa arate toate spitalel di iasi dar din pacate ....e JALNIC!BAFTA MULTA!SA VA MEARGA DIN PLIN!

    RăspundețiȘtergere
  19. Sotia mea a fost internata la spitalul sf Sava acolo am gasit o echipa bine intemeiata dar am avut ocazia sa cunosc pe Ovidiu Simion care este cel mai bun la masaj nu este o lauda este purul adevar si il respect foarte mult pt cea ce face,la fel si Ionut Mitrache care din cate stiu nu mai este acolo,le multumesc tuturor pt tot

    RăspundețiȘtergere
  20. Am fost foarte multumita de toate procedurile,in special de sedintele de masaj cu Ovidiu .Multumesc !

    RăspundețiȘtergere

  21. Am facut si eu tratament la Sf.Sava , sint foarte multumita , echipa de tineri devotati si amabili mi-a placut mult .Bravo !!
    Despre domnul Ovidiu am trei cuvinte: "maini de aur"!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai fratilor,chiar numai OVIDIU E DE LAUDAT acolo?sa fim seriosi,toata lumea e zimbitoare,isi face treaba ..si ALIN E f bun la masaj,si DR,ISTOV te cucereste cu zambetul si amabilitatea ei,interes etc etc...

      Ștergere

Avem nevoie de opinia ta...